Sendvič plošče

SENDVIČ PLOŠČE II KLASE


Smo eno od redkih podjetij v Sloveniji, kateri ponujamo SENDVIČ PLOŠČE oz. IZOLACIJSKE PANELE v II klasi (druge kvalitete). Omenjeno drugo kvaliteto izolacijskih panelov imamo v večini vedno na zalogi.

Sendvič plošča je sestavljena po sistemu : pločevina / izolacija / pločevina

Debelina plošče je 4cm, za izolacijo v sendviču se uporablja polivretanska izolacija, katera hkrati omogoča dodatno kompaktnost oz. trdnost ploščam. V jedru panela pa so nameščene dodatne notranje ojačitve!

Plošče so dobavljive v različnih dolžinah od  min. 2m pa do max. 4m. Prodaja plošč se vrši po buntih oz. zabojih (kapaciteta v zaboju/buntu cca. 30 do 35m2) na željo kupca pa si lahko kupec samostojno prebira/izbira željene plošče-prebiranje je za doplačilo!
Plošče so obojestransko vroče cinkane in barvane, v drugi kvaliteti so barve mešane oz. ena stran je vedno v beli barvi z enakim linijskim vzorcem.

Izdelek se lahko uporabi v različne namene. Zaradi dostopne cene in dobre kvalitete so ga dosedanji kupci uporabili že za :
-izdelavo pregradnih sten
-izdelavo stropov
-izdelavo podstreh
-različne druge izolacijske namene
-izdelavo vrtnih ut, drvarnic
-izdelavo fasad
-izdelavo hlevov
-izdelavo hladilnic
-izdelavo sušilnic
-izdelavo kabin za dimljenje
-izdelavo ograj
-izdelavo garaž
-izdelavo kolesarnic

Plošče so odlične za sestavljanje med seboj, ena stran je opremljena z utorom (v utoru tudi tesnilo) medtem, ko je druga stran opremljena z zobom.

Na zalogi fco skladišče KIP KOP d.o.o. :

PE: Gradac 104, 8332 Gradac

PE: LJUBLJANA, Plemljeva ul. 8, 1000 Ljubljana

Izberete pa lahko tudi možnost "DOSTAVA NA DOM", kar pomeni, da vam blago dostavimo na vaš naslov. Cena dostave je odvisna od količine naročenega blaga ter št. kilometrov za dostavo. Dostavljamo manjša naročila že od 3m2  naprej.

PRI NAS MOŽEN NAKUP NA OBROKE:

-DO 12 OBROKOV Z NLB KARTICAMI Z ODLOŽENIM PLAČILOM (MASTERCARD, MASTERCARD GOLD, VISA IN KARANTA)

-DO 24 OBROKOV Z DINERS KARTICO!!!