NARAVNI DEKORATIVNI KAMEN RUSTIKA DIAMANT WHITE

 

 

 

Odlična dekorativna kombinacija za popestritev vašega stanovanja,hiše,okolice... Primeren za vgradnjo v/na zunanje  (obvezno zaščiten pred zmrzaljo) in notranje prostore. S svojo svežino in popolnoma naravnim diamantnim izgledom bo vaš dom še bolj prijeten in topel.
Pri nas lahko naročite kamen s storitvijo na ključ, to pomeni, da vam kamen dostavimo in vgradimo mi. Pri omenjeni storitvi je cena odvisna od količine polagalne površine, oddaljenosti kraja in sistema polaganja. Pri storitvi na ključ je obvezen predogled prostora, po ogledu izstavimo uradno ponudbo.

Kamen lahko prevzamete sami na naslovu našega skladišča KIP KOP d.o.o. PE: Gradac 104,8332 Gradac ali PE: Plemljeva ulica 8, 1000 Ljubljana.
Izberete pa lahko tudi možnost "DOSTAVA NA DOM", kar pomeni, da vam kamen dostavimo na vaš naslov. Cena dostave je odvisna od količine naročenega blaga ter št. kilometrov za dostavo. Dostavljamo manjša naročila že od 0,5m2  naprej.

Kamen je kvalitetne obdelave, pakiran v papirnate zabojnike. Večje količine so pakirane v paletnem sistemu. Kamen ima CE oznako in izjavo o skladnosti. Ob nakupu prejmete navodila za uporabo, navodila za montažo, navodila za vzdrževanje!
KAMEN je dobavljiv v formatu 60cm širina, 15cm višina,debelina od 1,5 do 2,5 cm.
Ob naročilu večje količine nad 150m2 priznamo dodatne količinske popuste!

PRI NAS MOŽEN NAKUP NA OBROKE:

-DO 12 OBROKOV Z NLB KARTICAMI Z ODLOŽENIM PLAČILOM (MASTERCARD, MASTERCARD GOLD, VISA IN KARANTA)

-DO 24 OBROKOV Z DINERS KARTICO!!!